Related Searches
Definitions

onomato'poeically

Peja (musician)

Ryszard "Peja" Andrzejewski (born September 17, 1976 and known under the pseudonyms Rychu, Onomato, Sykuś, and Dr Pager) is a Polish rap musician, songwriter and producer. He is one of Poland's most popular rappers, best known as the frontman of the Polish rap group Slums Attack. Peja was the recipient of the Fryderyk prize in 2002.

Discography

Production

  • (1995) Slums Attack - Slums Attack (demo)
  • (1996) Slums Attack - Mordercy (album)
  • (1997) Slums Attack - Zwykła codzienność
  • (1998) Slums Attack - Całkiem nowe oblicze
  • (1998) Slums Attack - I nie zmienia się nic
  • (1999) Slums Attack - Otrzuty (remixes)
  • (2001) Peja/Slums Attack - Na legalu?
  • (2002) Peja/Slums Attack - Na legalu + (2CDs, including remixes and radio versions)
  • (2002) Slums Attack - Uliczne historie
  • (2003) Ski Skład - Wspólne Zadanie
  • (2004) Slums Attack - Całkiem nowe oblicze/Nie zmienia się nic (Reissue)
  • (2005) Peja/Slums Attack - Najlepszą obroną jest atak (2CDs)
  • (2006) Peja/Slums Attack - Fturując
  • (2006) Peja/Slums Attack - Szacunek Ludzi Ulicy
  • (in preparation) Rychu Peja - SoLUfka — Styl życia G'N.O.J.A.

Video clips

  • (1997) "Czas przemija"
  • (2001) "I kto ma lepiej" ft. RDW
  • (2002) "Być, nie mieć"
  • (2002) "Głucha noc"
  • (2002) "Mój rap, moja rzeczywistość"
  • (2002) "Właściwy wybór/Randori"
  • (2002) "Jest jedna rzecz" - clip promoted the album "Na legalu?"
  • (2003) "Jeden taki dzień"
  • (2004) "Dzień zagłady"
  • (2005) "Kurewskie życie"
  • (2005) "Reprezentuje biedę"
  • (2005) "Brudne myśli"
  • (2005) "Co Cię Boli?!"
  • (2006) "Szacunek ludzi ulicy"'
  • (2007) "SLU Trzy litery/Duchowo mocny"
  • (2007) Stoprocent tour 2007
  • (2007) "Kiedy proszę" Sandra feat. Peja

Guest performances

  • (1999) Parafun - Jedna Siła Jeden Cel (on "Gadka")
  • (2001) Various Artists - Blokersi Soundtrack (tracks: "Chłopaki którzy walczą - skit", "Sianko z muzyki - skit" and "Nie zmienia się nic")
  • (2002) Owal/Emcedwa - Rapnastyk (as Ski Skład on "Kontrast")
  • (2002) Magiera & L.A. - Kodex (produce album) (on "Mnie to nie zachwyca")'
  • (2002) WWO - We własnej osobie (on "Chcesz być taki")
  • (2003) 52 Dębiec - P-Ń VI (as Ski Skład on "Kto")"
  • (2003) Sweet Noise - Revolta (on "Jeden taki dzień")
  • (2003) Włodi - ... Jak nowonarodzony (on "Odrzucili opcje")
  • (2003) Dj Decks - Mixtape Vol.3 (on "Cały ten rap")
  • (2004) Analogia - Esensja czysta (on "Byłem pewien")
  • (2004) Zipera - Druga strona medalu (on "W Konwencji Rap")
  • (2005) Glon - NLB - Nieznośny luz bycia (on "Wieżowiec", "Luta w huii dobrze w huii")
  • (2005) Wojtas - Moja gra (on "Zło")
  • (2006) Waco - Sampler vol.1 (on "Promuj Męskie")
  • (2006) Deszczu Strugi - Mixtape Prosto (on "Pod Prąd")
  • (2007) Brahu - Wchodzę do gry (on "Miejska giełda")
  • (2007) Fu - Krew i Dusza (on "Gangsterskie fanaberie")
  • (2007) Gural & Matheo - "Manewry Mixtape Z Cyklu Janczarskie Opowieści" (on "Na Żywo Z Poznania")
  • (2007) Sandra - Wszystko albo nic (on "Kiedy proszę")

Search another word or see onomato'poeicallyon Dictionary | Thesaurus |Spanish
Copyright © 2014 Dictionary.com, LLC. All rights reserved.
  • Please Login or Sign Up to use the Recent Searches feature
FAVORITES
RECENT

;